Cara membuang virus menggunakan ‘Command Prompt’

Langkah—Langkah

- Tekan ‘Start’,’Run’

- Taip ‘cmd’

- Taip ‘cd\’

- Taip kat Command Prompt ‘attrib –s –h –r’(untuk tunjuk semua file hidden)

- Selepas itu delete file autorun.inf caranya; ‘del autorun.inf’ dan ‘exit’

- Log Off komputer dan Log In semula anda akan dapat double-klik Partition C….

mAsaLah...



"sdg membuat blog"



"tension.. blog xmenjadi"


"baik aku main game"

...biLa Aku bOSaN...



...mEmbUat tARiaN sAdiS...




...kuAk LENtaNg di hUjUNg miNggU...



alamaak, besok kena hantar blog!

First time buat blog akekekeke

11:14 PM Posted by Viral Sohor View Comments
  • huhu.....ni kali pertama aku buat blog, hehehe entah apa2 agak nya...
  • Sebenarnya tak tau pun nak tulis amenda kat blog aku ni, ni pun sikit2 dapat info cam ner nak buat...hp_acer88 nama id chat saya.huhu...
  • Blog nie dibina sebagai memenuhi assignment untuk modul E4161 iaitu modul Komputer & Aplikasi....Puan Azlin Bt Yajid iaitu pensyarah E4161..
  • ni nanti aku nak kumpul idea and konsi cerita dalam blog aku ni.
  • kata orang, best kalau dah ada blog sendiri ni.. boleh bagi maklumat pada kekawan pastu bole lepaskan perasaan kat dalam blog ni..hehe betul ker..??
  • tapi tuggu ler nanti..bila aku ada cite best yang kelakar atau yang best aku post kat blog aku ni ehh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...