4 Rukun Yahudi Untuk Menguasai Dunia


Penganut agama Yahudi hari ini mempercayai empat rukun yang telah dipinda serta disesatkan iaitu:
  • Pertama – Orang Yahudi menganggap mereka adalah bangsa yang dipilih oleh Allah SWT manakala bangsa-bangsa lain adalah ‘binatang-binatang’ yang dijadikan rupa manusia yang membolehkan mereka melakukan apa sahaja termasuk membunuh bangsa lain.
  • Kedua – Orang Yahudi berhasrat untuk mendirikan Haikal Sulaiman iaitu kuil yang mereka dakwa pernah didirikan oleh Nabi Sulaiman a.s. dan tapak kuil itu ialah Masjidil Aqsa yang menjadi tempat Israk Nabi Muhamad s.a.w.
  • Ketiga – Orang Yahudi mahu mendirikan negara besar dunia yang berpusat di Israel di mana seluruh dunia akan tunduk kepadanya.
  • Keempat – Orang Yahudi sedang menunggu al-Maseh. Al-Maseh ialah yang memimpin Yahudi untuk menakluk dunia. Kepada kita orang Islam, al-Maseh ialah ‘dajjal’ yang dijanjikan oleh Nabi s.a.w.
Dengan rukun-rukun di atas, maka tidak hairanlah mengapa Masjidil Aqsa yang merupakan kiblat pertama bagi umat Islam kini menjadi rebutan bangsa Yahudi. Orang Yahudi juga bertindak ganas dengan merampas tanah-tanah umat Islam di Palestin serta mengorek di sekeliling Masjidil Aqsa. Sedutan daripada kenyataan Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang dalam artikel “Serangan rejim Israel buka mata pemimpin umat Islam“.
4 Rukun Yahudi Untuk Menguasai Dunia 4 Rukun Yahudi Untuk Menguasai Dunia Reviewed by Ina on June 12, 2010 Rating: 5
Powered by Blogger.