20 TANDA CINTA SEMAKIN PUDAR

Wednesday, October 26, 2011 12:31 PM Posted by Viral Sohor
  • Malas angkat telefon..
  • Pape hal asyik cakap malas, malas, malasss jer..
  • Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..!
  • Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
  • Mula menggelakkan diri dari bejumpa..
  • Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
  • Bila dah janji date, tapi lupa nak datang..alasan lapuk diberi..lupa larr..tertido…
  • Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
  • Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
  • Taip sms pun pendek2 jer..
  • Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘errrmmm..” jer..?!!
  • Bagi alasan.. “awak nie terlalu baik untuk saya..saya tak layak untuk awak..”.. masa ngorat kita dulu xde pulak timbul hal tu..!
  • Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak..
  • Dah jumpa parent pun alasan banyak, nak cakap hal “kahwin”..?? kejap jer dia tukar topik..
  • Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
  • Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
  • Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
  • Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
  • Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp sekarang dah terbalik..
  • Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas..

blog comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...