Paparkan Nama Anda Di Taskbar Windows 7 Anda

kepada sesiapa yang teringin nak buat bagi ada nama macam tu,caranya mudah jer..
1. Click Clock kat Taskbar tu dan pilih seperti dalam gambar 
[Image: Untitled.png]

2. Click Change date and Time
[Image: Untitled.png]

3. Click Change Calendar Setting
[Image: Untitled.png]

4. Customize Format akan muncul,click tab Time. Akhir sekali anda cuma perlu edit AM dan PM tu je..
[Image: Untitled.png]

Selesai...keburukannya,anda tak boleh tengok la waktu tu AM ke PM..tapi kita bukan budak2 kecil lagi kan sampai tak boleh bezakan AM/PM.. ataupun,anda boleh tulis nama lain2 untuk bezakan AM/PM tu..contoh AM tukar kepada nama awek 1st, PM tukar kepada nama awek 2nd..

ok..selamat mencuba Grin

CLICK SINI

sumber

blog comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...