Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Saturday, May 15, 2010 12:50 AM Posted by Viral Sohor
Mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang 1-Ambil ayat dari bulan korang lahir: January--------aku sepak February-------aku lompat atas March-----------aku karate April-------------aku cium May--------- ----aku terajang June-------------aku peluk July--------------aku buat sardin dengan August-----------aku makan dengan September------aku menari dengan October----------aku menyanyi dengan November-------aku jelir lidah kat December-------aku lari keliling 2-Ambil ayat dari hari lahir korang 1------- burung hantu 2------- makluk asing 3--------public phone 4------- basikal aku 5------- lelaki salji 6------- gangster kampung 7--------mobile telefon aku 8--------hantu jepon 9--------kawan baik nenek aku 10-------kawan lembu aku 11-------cikgu lama aku 12-------kerbau ayah kawan aku 13-------ahli bomba 14-------lembu mak aku 15-------kambing ayah aku 16-------kapak mak aku 17-------lesung batu 18-------pedang aku 19------ lelaki lembut 20-------tikus adik aku 21------ ninja 22-------Chuck Norris 23-------mee kari adik aku 24-------kambing aku 25-------pemain bola sepak 26-------buaya 27-------ayam serama 28-------ipod aku 29-------kucing engkau 30-------kutu rayau 31-------hantu jepun 3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan 1--------- di dalam kereta aku 2 ---------di atas katil engkau 3 ---------di dalam jamban 4 ---------di bawah katil 5 ---------di atas motosikal 6 ---------di bawah jambatan 7 ---------di atas bumbung rumah 8----------masa makan atas meja 9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku 0 -------- di dalam bilik tokwan 4-Ambil ayat dari color yang korang suka: putih---------sebab aku suka macam tu hitam--------sebab aku memang degil Pink----------sebab aku memang terer merah-------sebab ade suara yang bagitau aku biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan Purple-------sebab ada orang suruh kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm Orange------sebab aku pikir aku bijak cokelat------sebab aku memang boleh buat lain2---------sebab diri aku seorang ninja! Contoh ayat lahir pd 09/02/1975 aku lompat atas kawan baik nenek aku di atas motosikal sebab aku memang degil So sambung ayat2 ni tgk apa ayat yg keluar dari tarikh lahir korang

blog comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...