Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil

Mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang 1-Ambil ayat dari bulan korang lahir: January--------aku sepak February-------aku lompat atas March-----------aku karate April-------------aku cium May--------- ----aku terajang June-------------aku peluk July--------------aku buat sardin dengan August-----------aku makan dengan September------aku menari dengan October----------aku menyanyi dengan November-------aku jelir lidah kat December-------aku lari keliling 2-Ambil ayat dari hari lahir korang 1------- burung hantu 2------- makluk asing 3--------public phone 4------- basikal aku 5------- lelaki salji 6------- gangster kampung 7--------mobile telefon aku 8--------hantu jepon 9--------kawan baik nenek aku 10-------kawan lembu aku 11-------cikgu lama aku 12-------kerbau ayah kawan aku 13-------ahli bomba 14-------lembu mak aku 15-------kambing ayah aku 16-------kapak mak aku 17-------lesung batu 18-------pedang aku 19------ lelaki lembut 20-------tikus adik aku 21------ ninja 22-------Chuck Norris 23-------mee kari adik aku 24-------kambing aku 25-------pemain bola sepak 26-------buaya 27-------ayam serama 28-------ipod aku 29-------kucing engkau 30-------kutu rayau 31-------hantu jepun 3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan 1--------- di dalam kereta aku 2 ---------di atas katil engkau 3 ---------di dalam jamban 4 ---------di bawah katil 5 ---------di atas motosikal 6 ---------di bawah jambatan 7 ---------di atas bumbung rumah 8----------masa makan atas meja 9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku 0 -------- di dalam bilik tokwan 4-Ambil ayat dari color yang korang suka: putih---------sebab aku suka macam tu hitam--------sebab aku memang degil Pink----------sebab aku memang terer merah-------sebab ade suara yang bagitau aku biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan Purple-------sebab ada orang suruh kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm Orange------sebab aku pikir aku bijak cokelat------sebab aku memang boleh buat lain2---------sebab diri aku seorang ninja! Contoh ayat lahir pd 09/02/1975 aku lompat atas kawan baik nenek aku di atas motosikal sebab aku memang degil So sambung ayat2 ni tgk apa ayat yg keluar dari tarikh lahir korang
Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil Tarikh Lahir & Ayat-ayat Menarik Terhasil Reviewed by Viral Sohor on May 15, 2010 Rating: 5
Powered by Blogger.