20 Tanda Orang yang Mencintai..

Tuesday, April 20, 2010 6:33 PM Posted by Lagend TV
mains masa bercinta... 1. Org yg mencintai kau xpenah bg alasan kenapa mencintai kau, bila di tanye mmg susah nak jawab yg dia tawu cuma kau adalah satu² yang ada dimatanya.. 2. Org yg mencintai kau selalu menerima kau dgn seadanya, dimatanya kaulah yg paling cantik/ensem walaupun berat badan kau dah berlebihan atau kau dah merasa kegemukan.. 3. Org yg mencintai kau selalu ja nak amik tau pasal kau, tak kiralah apa saja dlm satu hari msti nak tau apa yg kau tengah bwat.. 4. Org yg mencintai kau akan kirimkan msg "slmt pg","morning" "gudnite",pggilan manja"abg,b,syg"dan mcm2 lg la walaupun kau tak membalas sms dier, dia tetap akan sms gak.. 5. Org yg mencintai kau selalu sgt nak talipon or msg kau walaupon adakalanya kau/dia memasing tengah busy.. 6. Org yg mencintai kau akan selalu ingat setiap kejadian yg dia lalui bersama kau, walaupon kenkadang kau sendiri dah lupa tapi dia tetap ingat coz mybe setiap kenangan sangat berharga untuk dirinya.. 7. Org yg mencintai kau akan belajar menyukai apa yg kau suka rutin harian kau,xpown hobi kesukaan kau.. adakalanya mungkin dia akan pinjam brg xpown betuka² lagu or muvee coz memang dia nak tau sgt kau suka apa, kesukaanmu kesukaanku jua.. 8. Org yg mencintai kau bila dah jumpa rasa cam taknak balik, bila kau selesema ataupon sakit komphem dia akan kol or msg tanyer keadaan kau macam mana, coz dia begitu risau dgn keadaan kau.. 9. Org yg mencintai kau bila kau ada test or exam dia la org yg akan bagi sms "good luck xpon talipon bagi semangat lebey kat kau.. 10.Org yg mencintai kau akan kasi kau satu barang yg bg kau biasa ja barang tuh ble tengok tp bg dia amatla berharga dan dia sengaja suruh kau jaga n simpan barang tuh coz dia nak tgk kau take care ke tak barang dia.. (nih salah satu cara nak menguji pasangan anda) 11.Org yg mencintai kau akan terdiam sesaat(kenkadang la) bila saat kau ngah beborak dgn dia tetiba dia terdiam sampai kau bingung maknanyer dia cam neves la coz kau da buatkan idop die cam takde sesaper ja selain kau (terasa cam nak hug ja time tuh huhu..) 12.Org yg mencintai kau lau boleh nak dekat ja dengan kau rasa cam nak melekat amik gam gajah pastuh tampal kat badan then memasing xboley nak pi mana² coz nak bwat apa pown kena bersama ja, hari2 dia dan kau selalu je abiskan masa untuk bersama.. 13.Org yg mencintai kau bertindak lebih dpd seorang saudara daripada seorang kekasih mean bukan nak romantik ja sepanjang masa kenkadang kaulah kawan dia, dan kau jugakla kekasih dia.. 14.Org yg mencintai kau akan cakap bila tetiba kau harus pindah ke tempat lain dia akan menasihati kau supaya berwaspada dengan pengaruh sekeliling yang banyak bagi effect kat hubungan korang maknanyer dia risau giler kat kau yang akan automatically berubah.. (selalu nampak orang akan berubah bila hubungan jarak jauh ni) 15.Org yg mencintai kau selalu sangat melakukan pekara yg cam mengedik cth menelepon kau 100x dlm sehari(walaupun tau cdit dia da nk abes) bagunkan kau dgn sms/kol pagi,tengah malam, coz saat itu komphem dia tengah pikir pasal kau.. 16.Org yg mencintai kau kenkadang merindukan kau sampai dia buat pekara yg gila² dan suprise tuk kau walaupun tindakkan dia buat kau x suka tapi komphem selepas tu dia meminta maaf coz da menganggu kau.. 17.Orang yg mencintai kau bila kau minta dia ajar sesuatu dia akan ajar kau dengan penuh sabar dan melayan ja kerenah kau walaupun kau sengaja buat hal yang membosankan.. 18.Org yg mencintai kau bila kau tengok "INBOX" dalam message hp dia still lagi ada byk kau punya msg walaupun dah berbulan² kau bagi msg tuh tetap ada dan dia tak penah delete.. 19.Org yg mencintai kau bila kau kata taknak da kawan dengan dia atau kau cuba nak elakkan diri daripada dia komphem dia taknak berpisah dengan kau walaupun sebenarnya dia nak selamatkan hubungan tapi dia tetap takkan paksa kau and redo ja statement kau walau hati dia time tuh nak remuk and meletopp!!! dia redo ja apa kau bagi kat dier.. 20.Org yg mencintai kau akan sentiasa bagi kesempatan untuk jumpa kau bila saat kau merindukan dia, dan dia sentiasa menunggu kau dengan penuh kesabaran dan takkan pernah mencari orang lain..
.............................................

blog comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...